January 4, 2021

Samenvatting: Omnicell gaat samenwerken met Guy’s and St Thomas ’NHS Foundation Trust, Londen voor de ontwikkeling van een European Technology-Enabled Intelligence Center als onderdeel van de uitbreiding van Omnicell-systemen in het NHS Integrated Care System…

MOUNTAIN VIEW, Californië–(BUSINESS WIRE)–  Omnicell gaat samenwerken met Guy’s and St Thomas ’NHS Foundation Trust, Londen voor de ontwikkeling van een European Technology-Enabled Intelligence Center als onderdeel van de uitbreiding van Omnicell-systemen in het NHS Integrated Care System in Zuidoost-Londen Omnicell, Inc. (Nasdaq: OMCL), een toonaangevende leverancier van medicatiebeheer en supply chain-oplossingen voor gezondheidssystemen, heeft vandaag aangekondigd een nieuw partnerschap aa


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *