June 3, 2021

Samenvatting: NET ZERO Leaders Summit (Japan Business Conference 2021) — De uitdaging aangaan om tegen 2050 koolstofneutraliteit te bereiken door middel van een positieve cyclus van economische groei en milieubescherming — Online evenement van woensdag 28 juli

TOKIO–(BUSINESS WIRE)–Het Ministry of Economy, Trade en Industry (METI) en de Japan External Trade Organization (JETRO) kondigen met genoegen de gezamenlijk georganiseerde “NET ZERO Leaders Summit (Japan Business Conference 2021)” aan om inspanningen voor groen investeringen en het realiseren van CO2-neutraliteit tegen 2050. Raadpleeg het bijgevoegde volledige persbericht voor details. Hoofdprogramma Het hoofdprogramma bestaat uit keynote speeches door vertegenwoordigers van de Japanse regeri


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *