October 15, 2020

Samenvatting: Everbridge bevat de 43e president van de Verenigde Staten, George W. Bush, die spreekt over leiderschap en kritisch evenementbeheer, evenals CNN’s Dr. Sanjay Gupta als dag 1 keynote voor COVID-19: Road to Recovery Symposium

BURLINGTON, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)–Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider in het beheer van kritieke evenementen (CEM), heeft vandaag de hoogtepunten aangekondigd van de eerste dag van de tweedaagse herfst 2020 “COVID-19 R2R: The Road to Recovery” virtueel leiderschapssymposium, waarin wereldwijde best practices worden behandeld om economieën te heropenen te midden van COVID-19, terwijl mensen op de meest veilige manier worden teruggebracht naar openbare ruimtes, kantoren en


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *