March 2, 2018

Samenvatting: Wipro koopt minderheidsbelang in Denim Group, een toonaangevende systeemleverancier voor beveiliging van apps

BANGALORE, India & SAN ANTONIO–(BUSINESS WIRE)–Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend internationaal bedrijf in technologisch consult en zakelijke dienstverlening, en Denim Group, een onafhankelijk bedrijf in beveiliging van applicaties, hebben vandaag bekendgemaakt dat Wipro een aanzienlijk minderheidsbelang in het Amerikaanse bedrijf heeft verworven.

Deze samenwerking brengt de sterke capaciteiten van Wipro in digitale transformaties en cyberveiligheid samen met de services die Denim Group levert voor app-beveiliging, assessments en implementatie, zoals de opleiding DevSecOps voor veilige ontwikkeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *