March 2, 2018

Samenvatting: LTI voert ‘Challengers’ aan in PEAK Matrix™ Service Provider 2018 van Everest Group

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)–Larsen & Toubro Infotech Ltd. (NSE: LTI, BSE: 540005), een internationaal bedrijf in technologische consults en digitale oplossingen, staat aan de top van de ‘Challengers’ in het rapport PEAK Matrix™ Service Provider of the Year van Everest Group.

De PEAK Matrix™ Service Provider of the Year, die dit jaar voor de derde keer wordt gepubliceerd, heeft een apart lijst met Challengers opgesteld. Dit is de top 10 van serviceproviders met een jaarlijkse omzet onder de 2 miljard dollar die een betrouwbaar alternatief zijn voor hun grotere branchegenoten, doordat ze zich op specifieke segmenten, regio’s, landen of sectoren richten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.


Leave Comment


Your Name *
Your Email *
Your Website
Comment *